De uitvaartvereniging verzorgt voor haar leden en niet leden begrafenissen en crematies.

Iemand die contributie betaald, is lid van de vereniging. Deze contributie bedraagt € 66,00 per jaar voor een lid van 21 jaar en ouder. Onder de 21 jaar bedraagt de contributie € 6,00 per jaar. De contributie dient levenslang betaald te worden.

Bij overlijden kan aanspraak gemaakt worden op een bijdrage in de kosten van de vereniging. Die bijdrage is momenteel € 2.150,00.

Indien u geen lid bent en wel lid wenst te worden is een eenmalig inleggeld verschuldigd. De hoogte van dit inleggeld is afhankelijk van de leeftijd op het moment van lid worden. Informatie hierover kunt u krijgen via het contactformulier elders op deze site.

Ook wijzigingen in uw persoonlijke gegevens ( i.v.m. verhuizing, huwelijk, geboorte, ander bankrekening nummer etc.) kunt u via het contactformulier doorgeven.

Neem contact op: Contact

Aantal leden per 01-01-2019: 6.215